Privacy policy

Westanqvarn Ab:s kunddatabas

REGISTERBESKRIVNING

Registerbeskrivning enligt 10 § personuppgiftslagen (523/1999).

REGISTERANSVARIG

Westanqvarn Ab

FO-nummer FI18125645

Västankvarnvägen 336

10230 Ingå St

Person som handhar registerärenden:

Mats Björklund

telefon +358 400 606 175

epost: mats@westanqvarn.se


REGISTRETS NAMN

Westanqvarn Ab:s  kunddatabas

GRUND FÖR UPPRÄTTHÅLLANDE AV REGISTRET

Kundrelation.

REGISTRETS ANVÄNDNINGSÄNDAMÅL

Personuppgifterna används för att sköta, hantera, utveckla kundrelationen och för marknadsföring. Vid behandlingen av personuppgifter följs personuppgiftslagen.  

UPPGIFTER SOM INGÅR I REGISTRET

I registret behandlas uppgifter som hör till följande grupper:

Basuppgifter över den registrerade, såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress

Uppgifter med anknytning till fakturering och indrivning

Uppgifter i anslutning till kund- och avtalsförhållandet, såsom produkter och tjänster, deras användningsdag, uppgifter om säljaren av tjänsten

REGULJÄRA UPPGIFTSKÄLLOR

Personuppgifter insamlas i samband med registrering, vid användning av tjänster eller i övrigt direkt av den registrerade. Personuppgifter kan insamlas och uppdateras också från befolkningsregistret.

UTLÄMNANDE AV UPPGIFTER

Westanqvarn Ab kan utlämna kunduppgifter inom de ramar som tillåts och förpliktas i gällande lagstiftning. Uppgifter översänds inte till stater utanför Europeiska unionen eller Europeiska ekonomiska samarbetsrådet.

SKYDDET AV REGISTRET

För att ha rätt att använda registret krävs det användar-ID, som beviljats av kunddatabasens systemadministratör. Systemadministratören fastställer också den behörighetsnivå som beviljas åt användarna. För att kunna starta programmet krävs det ett personligt lösenord. Registrets användning och inloggningarna i det övervakas.

Uppgifterna insamlas till tjänstens gemensamma databaser, som är skyddade med brandmurar, lösenord och övriga tekniska medel. Databaserna är belägna i låsta och övervakade utrymmen och bara vissa, på förhand angivna personer har tillgång till uppgifterna. I de lokaler hos Westanqvarn Ab, där uppgifterna hanteras och förvaras, kan röra sig bara den personal som är berättigad att använda uppgifterna.

RÄTT TILL INSYN

En registrerad har i enlighet med 26 § personuppgiftslagen rätt att få veta vilka uppgifter om honom som har lagrats i personregistret. Begäran om kontroll ska sändas skriftligt och undertecknad till adressen:

Westanqvarn Ab

Mats Björklund

Västankvarnvägen 336

FI-10230 Ingå St

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 7.1.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Westanqvarn Oy Ab
Västankvarnintie 336
10230 Inkoo As

+358 (0)400 606 175
westan@westanqvarn.fi
www.westanqvarn.fi
VAT: FI18125645

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Westanqvarn yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

+358 400 606 175

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksen sisällöstä ja ovat yleensä 2-3 työviikkoa tilauksesta. Jos arvioitu toimitusaika poikkeaa tästä otamme asiakkaaseen välittömästi yhteyttä sopiaksemme tarkasta toimitusajasta.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Right of withdrawal

You have the right to cancel this agreement within 14 days without giving any reason. The withdrawal period ends within 14 days starting from the day you received the last shipment, or in the case of downloadable products, from the moment you received the order.

In order to exercise the right of withdrawal, you must notify us of your decision to cancel the agreement in an unambiguous way (for example, by mail or by email). You can also use our printable return form, but its use is not mandatory.

To comply with the deadline for withdrawal, it is sufficient that you submit your notice of cancellation before the end of the withdrawal period.

Effects of withdrawal

If you withdraw from this contract, we shall reimburse to you all payments received from you, including the costs of delivery (with the exception of the supplementary costs resulting from your choice of a type of delivery other than the least expensive type of standard delivery offered by us), without undue delay and in any event not later than 14 days from the day on which we are informed about your decision to withdraw from this contract. We will carry out such reimbursement using the same means of payment as you used for the initial transaction, unless you have expressly agreed otherwise; in any event, you will not incur any fees as a result of such reimbursement.

You must return the goods without delay and no later than 14 days after informing us about your decision to withdraw from the contract. The deadline is met if you send back the goods before the period of 14 days has expired.

You are only responsible for the kind of value decrease of the goods that did not result from treatment that is required for determining the nature, properties and functionality of the goods.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Gift cards used in the shopping cart